Mellby Frodo tar en ny seier på Bjerke?
Kristian Malmin styrer vår banker Mellby Frodo - Foto Rikstoto

Mellby Frodo vant hele ni løp i fjor, og åpnet seierskontoen for året allerede i andre start sist, da etter å ha tatt opp fra start over sprint og den så hellekker ut nedover oppløp da. Nå står vallaken til for tet direkte, og har den som vi mistenker gått ytterligere fram med ett løp til, skal det være grønt. Vi bankerspiller i alle fall på alle våre forslag.

Også Frode Hamres norgesdbutant High Into The Sky bankerspilles på de to minste flatbongforslagene på meget fine rapporter.

Vi mener også å ha funnet flere objekter med mulighet for bra verdi, og vi anbefaler å sjekke ut disse på tipssidene. Der finner man også fiks ferdige spilleforslag i flere prisklasser.

Innleveringsfristen for systemspill til V75 Bonus er tre små minutter før kl. 19. Det er også V5 med frist kl. 20.22 for systemspill på samme bane, man kan spille V4-Xpress som henter to løp fra Bjerke og to fra Solvalla, og har innleveringsfrist kl. 21.17 for systemspill.

Vi har verktøyene du trenger i kampen om de store pengene: Programvare for systemspill, superprogram og markeringsutvikling, alt til fri benyttelse her på sidene. Husk at systemspill kan gi heng på de helt store utbetalingene for en relativt beskjeden innsats!